סלט יווני כפרי

מצרכים לכ-4 מנות:
 
4 עגבניות גדולות ובשלות
4 מלפפונים ירוקים טריים
1 בצל סגול
150 גרם גבינה בולגרית
10 זיתים שחורים מצומקים
שמן זית
מלח 
פלפל שחור
 
אופן ההכנה:
 
יש לחתוך את העגבניות לפלחים דקיםמכל עגבניה בהרך 10 פלחים 
חותכים את המלפפונים ואת הבצל לטבעות דקות 
חותכים את הגבינה לקוביות ואת הזיתים קוצצים מעט. 
מסדרים את הסלטיפה מניחים בקערה שכבה של ירקות, שמים מלח ופלפל
מעל זה שמים את הגבינה והזיתים. מעל זורים מעט מאוד זעתר ויוצקים שמן זית.
בתאבון!