עיגולי בטטות עם צזיקי

 
 
בריא וגם טעים: בטטה צלויה בתנור בתנור עם ציזיקי קר ולבנה עם שום ושמיר
 
מצרכים ל12 עיגולים:
 
2 בטטות קלופות בגודל בינוני
תרסיס שמן זית 
פלפל שחור גרוס ומלח
 
להגשה של הבטטות:
 
קופסה צזיקי 
כ12  עלי אורגנו או בזיליקום קטנים
 
אופן ההכנה:
 
יש להכין את עיגולי הבטטה ולחמם תנור ל- 180 מעלות ולרפד תבנית בנייר אפייה. יש לפרוס את הבטטות לעיגולים כל עיגול בעובי סנטימטר. במידה ורוצים להעניק לעיגולים קוטר אחיד, ניתן להישתמש בחותכן עוגיות בקוטר 5 ס"מ. 
יש להניח את הבטטות בתבנית, לשמן בתרסיס שמן ולתבל בפלפל ובמלח  בנדיבות. לאפות בתנור שחומם מראש  כ-15 דקות, עד שהבטטות ניהיות זהובות ורכות, אך לא רכות מדי. יש לצנן ולהגיש