עוגת גבינה ושוקולד

רכיבים לעוגה:

בבסיס:
4 -ביצים
4 -כפות שוקולית
4 -כפות סוכר
1-כף קמח
 
למילוי:
1- שמנת מתוקה
1- חבילת פודינג וניל
1- כוס חלב
לקרם:
 
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם מרגרינה
3 כפות חלב
 
אופן ההכנה:
 
יש להקציף את החלבונים עם הסוכר.
ולהוסיף לקצף הקשה חלמונים, שוקולית וקמח.
יש לאפות ב180 מעלות,בתבנית עגולה,עד ליציבות העוגה ולאחר מכן לצנן
 
למילוי:
 
יש להקציף שמנת מתוקה, להוסית הפודינג והחלב
לערבבהיטב ולמרוח על העוגה
לקרם:
להוסיף שוקולד עם חלב ומוסיפים את המרגרינה.
יוצקים על העוגה ומכניסים למקרר.