חזה עוף מוקפץ
מצרכים:
1/3 חבילת נודלס צריך לבשל כ- 5 דק’ ולאחר מכן לסנן
1 בצל חתוך לרצועות דקות
3 יח’ שניצלים (דפוקים קל)
2 גזר חתור לרצועות דקות
1 קישוא גדול חתוך לרצועות
1 גמבה חתוכה לרצועות דקות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
2 גבעולי סלרי - הלבן חתוך גס העלים קצוצים דק
1/4 כרוב לבן חתוך דק
(ניתן להוסיף נבטים , פטריות או כל ירק שעולה על רוחכם)
שמן זית
1 כפית שטוחה של מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף (לא חייב)
1 כפית פפריקה
1 כפית צ’ילי (פיקנטי למי שאוהב)
6 כפות רוטב סויה
1 כפית דבש
(ניתן להוסיף מעט זנגוויל ומעט קנמון -למי שאוהב-לא חובה..)
אופן ההכנה:
יש לטגן את הבצל במעט שמן זית
להוסיף את רצועות החזה עוף להקפיץ עד שינוי צבעם , להוסיף את הגזר להקפיץ כ- 2 דק’אחכ ניתן להוסיף את שאר הירקות ולהקפיץ או לערבב ולאחר שכל הירקות בווק כ- 5 -7 דק’ על האש להוסיף את הנודלס ולערבב .
יש להוסיף את כל התבלינים לערבב היטב ולהוריד מהאש .
בתאבון!
|