חזה עוף מוקפץ

מצרכים:

1/3 חבילת נודלס צריך לבשל כ- 5 דק’ ולאחר מכן לסנן
1 בצל חתוך לרצועות דקות
3 יח’ שניצלים (דפוקים קל)
2 גזר חתור לרצועות דקות
1 קישוא גדול חתוך לרצועות
1 גמבה חתוכה לרצועות דקות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות 
2 גבעולי סלרי - הלבן חתוך גס העלים קצוצים דק
1/4 כרוב לבן חתוך דק
 
(ניתן להוסיף נבטים , פטריות או כל ירק שעולה על רוחכם)
 
שמן זית
1 כפית שטוחה של  מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף (לא חייב)
1 כפית פפריקה
1 כפית צ’ילי (פיקנטי למי שאוהב)
6 כפות רוטב סויה
1 כפית דבש
(ניתן להוסיף מעט זנגוויל ומעט קנמון -למי שאוהב-לא חובה..)
 
אופן ההכנה:
 
יש לטגן את הבצל במעט שמן זית
להוסיף את רצועות החזה עוף להקפיץ עד שינוי צבעם , להוסיף את הגזר להקפיץ כ- 2 דק’אחכ ניתן להוסיף את שאר  הירקות ולהקפיץ או לערבב ולאחר שכל הירקות בווק כ- 5 -7 דק’ על האש להוסיף את הנודלס ולערבב .
יש להוסיף את כל התבלינים לערבב היטב ולהוריד מהאש .
 
בתאבון!