עוגיות אגוזי מלך 

מתכון מהיר וקל וכמובן טעים!!!.

לבצק:

4 עלי / דפי  בצק פילו

למילוי:

1 וחצי כוסות אגוזי מלך קצוצים

(אפשר את החצי כוס להחליף בקשיו או בשקדים וכו..)

חצי כוס סוכר

1 כפית קינמון או תמצית וניל..

חמאה מומסת למריחה על הבצק או שמן

ביצה למריחה מעל העוגיות

אבקת סוכר לבזיקה בסוף.

ההכנה:

את כל החומרים של התערובות לטחון..אגוזים סוכר וקינמון,

להשים כל 2 דפים ביחד אחד על השני 

למרוח את הדף העליון בחמאה מומסת / או שמן.

לפזר שכבה דקה ואחידה של התערובות על הדף פילו

ולגלגל לרולדה.

וככה גם בשני .

יוצא 2 רולדות, שימו בתבנית מרופדת מרחו מעל הרולדה חמאה מומסת או שמן ואז ביצה.

חיתכו את הרולדה לעוגיות ..

לאפות על חום של 190 מעלות בערך 20 דקות אז שזה מקבל צבע זהוב.

לבזוק אבקת סוכר.

     בתאבון!!!