עוגיות שוקולד צ'יפס

המצרכים:

200 גר’ חמאה בטמפרטורת החדר

 1 כוס סוכר חום
 
1 כפית תמצית וניל
 
2 ביצים בינוניות
 
1 כוס קמח
 
1 כפית סודה לשתיה
 
1כפית מלח שטוחה מאוד
 
שלושת רבעי כוס שוקולד ציפס. אפשר גם שוקולד ציפס לבן!
 
תבנית אפיה גדולה משומנת.
 
ההכנה:
 
מערבבים היטב בקערה את החמאה, הסוכר, הוניל, והביצים. מוסיפים בהדרגה את הקמח, סודה לשתיה והמלח ולבסוף את השוקולד צ’יפס. יוצקים עם כף מהתערובת לתבנית ומשאירים מרחק של 3-4 ס"מ בין עוגיה לעוגיה
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות ואופים כ-20 דקות עד שהעוגיות מתקשות.
נותנים לעוגיות להתקרר ואז אורזים בקופסאות אחסון
 
                                           
                                                                             בתאבון!