עוגת מייפל משגעת 

עוגה גאונית וקלה להכנה ,מפנקת וטעימה ברמות,אין בה מייפל עד הרגע האחרון ולקראת סיום שופכים עליה המון  רוטב מייפל משגע.

החומרים לעוגה: 
כמות: תבנית עגולה בקוטר 26 או תבנית סיליקון קוגלהוף או 3 אינגליש קייק
חומריםלעוגה:
 
6 ביצים 
2 כוסות סוכר 
4 סוכר וניל 
2 גביעים שמנת חמוצה 
1 כוס שמן 
3 כוסות קמח 
1 שקית אבקת אפייה 
1 כוס אגוזים קצוצים 
 
לציפוי:
 
סירופ מייפל- להרטבת העוגה לאחר האפייה
עוגת מייפל
אופן ההכנה
חממו את  התנור ל-160 מעלות (אם אופים בתבנית קוגלהוף) או ל-180 מעלות (אם אופים בתבניות אינגליש קייק). 
יש לערבב את כל החומרים לפי הסדר (לעוגה אוורירית יותר מקציפים את הביצים ושני סוגי הסוכר 5 דקות).
יש ליצוק לתבנית ולאפות כ-50 דקות לעוגה עגולה (כ-35 דקות לאינגליש קייק). 
מוציאים מהתנור ומייד שופכים על העוגה סירופ מייפל בנדיבות. 
מצננים לחלוטין לפני שפורסים ומגישים לאורחים.