עוגת מייפל משגעת
עוגה גאונית וקלה להכנה ,מפנקת וטעימה ברמות,אין בה מייפל עד הרגע האחרון ולקראת סיום שופכים עליה המון רוטב מייפל משגע.
החומרים לעוגה:
כמות: תבנית עגולה בקוטר 26 או תבנית סיליקון קוגלהוף או 3 אינגליש קייק
חומריםלעוגה:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
4 סוכר וניל
2 גביעים שמנת חמוצה
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס אגוזים קצוצים
לציפוי:
סירופ מייפל- להרטבת העוגה לאחר האפייה
עוגת מייפל
אופן ההכנה
חממו את התנור ל-160 מעלות (אם אופים בתבנית קוגלהוף) או ל-180 מעלות (אם אופים בתבניות אינגליש קייק).
יש לערבב את כל החומרים לפי הסדר (לעוגה אוורירית יותר מקציפים את הביצים ושני סוגי הסוכר 5 דקות).
יש ליצוק לתבנית ולאפות כ-50 דקות לעוגה עגולה (כ-35 דקות לאינגליש קייק).
מוציאים מהתנור ומייד שופכים על העוגה סירופ מייפל בנדיבות.
מצננים לחלוטין לפני שפורסים ומגישים לאורחים.
|