פיצה על בצק עלים
מצרכים:
400 גרם בצק עלים מרודד
רסק עגבניות או קטשופ לפי הטעם
2 עגבניות בינוניות , פרוסות דק
אורגנו
1 שן שום, מגורד במגרדת
150 גרם גבינה צהובה מגוררת, או כדורי מוצרלה פרוסים
אופן ההכנה:
1. יש להפשיר את הבצק במקרר
2.לרפד תבנית בנייר אפיה
3. יש להשטיח את הבצק על נייר אפייה ולקרוץ עיגולים בעזרת כוס לאחר מכן יש להעביר בזהירות לתבנית המרופדת בנייר אפיה
4. לאחר מכן יש למרוח על כל עיגול בצק מעט רסק עגבניות או קטשופ שמעורבב עם השום
ולהשאיר את השוליים נקיים.
5. לאחר מכן יש לפזר פרוסות מוצרלה או גבינה צהובה מגוררת ומסדרים פרוסות עגבנייה מעל ,ניתן להוביף עוד תוספות לפי העם
6. מכניסים לתנור ואופים ב-180 בערך כעשרים דקות - עד שבצק זהוב והגבינה מבעבעת.
מגישיםף
בתאבון!
|