פסטה ברוטב עגבניות

 
רכיבים:
חבילת פסטה
קופסת שימורים גדולה של עגבניות מרוסקות
קופסת רסק עגבניות קטנה 
שני שיני שום כתושות 
פלפל שחור כחצי כפית
מלח לפי הטעם 
1 כף סוכר
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס מים רותחים
6 עלי בזיליקום טריים חתוכים ביד
 
אופן  ההכנה:
יש לחמם סיר עם מים וליצוק לתוכו את החבילת פסטה(למשך כ10 דקות)עד שניהיה רך 
לאחר מכן יש לשפוך את הפסטה למסננת ולשפוך על זה מים קרים למניעת הידבקות של הפסטה זה לזו
לרוטב:
יש לחמם מעט שמן בסיר
להוסיף את השום  והעגבניות המרוסקות  ולבשל 10 דקות על אש בינונית תוך ערבוב שלא ישרף,
להוסיף רסק עגבניות ולערבב מעט לאחכ מכן יש
 להוסיף מים רותחים ותבלינים ולערבב.
יש לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם . להנמיך את האש ולהמשיך לבשל כ 10 דקות. כמובן לא לשכוח לערבב מידי פעם 
לאחר מכן יש לשפוך את הפסטה בתוך הרוטב ולערבב.