פסטה עם רוטב רוזה
מצרכים:
1.חבילת פסטה, לא משנה איזה צורה
2. צנצנת רוטב עגבניות מוכן / חצי בקבוק רסק עגבניות מסונן
שלושת רבעי מיכל (2/3 כוס) שמנת מתוקה לבישול
תבלינים יבשים:תימין, מרווה,אורגנו,
פלפל שחור לפי הטעם
מלח
אופן ההכנה:
1. יש לחמם סיר גדול עם מים חמים. כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים כף מלח ומבשלים את הפסטה לפי מה שכתוב על ההאריזה.
2.יש להביא לרתיחה בסיר נוסף את רוטב העגבניות המוכן. להוסיף את השמנת המתוקה והתבלינים יש ליטעום טיבול ולהוסיף לפי הצורך
3. לאחר מכן יש לסנון את הפסטה, לחלק למנות ולהוסיף את הרוטב לכל צלחת.
יש להגיש עם גבינה צהובה מגוררת מעל, עדיף פרמזן
|