קינואה עם ירקות
1 גזר
1 קישוא
1 בצל בינוני
1 כוס קינואה
קצת פחות מ-2 כוסות מים
ההכנה:
לגרד גס בפומפיה את הגזר הקישוא והבצל ולטגן,
שמים את הקינואה במסננת רשת דקה, שוטפים קצת ומסננים היטב לפני ששמים בסיר. יש כאלו שאוהבים להוסיף ירקות ביד נדיבה, יחד עם מעט קטניות כגון שעועית שחורה או לבנה.
מוסיפים לירקות המטוגנים מים קורט מלח פלפל שחור,אבקת שום,קורט פפריקה,קצת אבקת מרק ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 15 דקות , עד שהמים נספגים וגרגרי הדגן שקופים/ מוכנים מערבבים הכל ובתאבון!!!
|