הרעיון נלקח מתוך אחד המתכונים הבשריים, עם מעט פרשנות אישית... תהנו :)
קנולי במילוי בשר:
מצרכים:
חבילת קנולי
חצי קילו בשר טחון
מלח לפי הטעם
1 קישוא בינוני מגורד
1גזר גדול מגורד
2- 3 שיני שום טחונות
1בצל גדול קצוץ דק
1 ביצה
אפשר קצת פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
לרוטב:
500 גרם רסק עגבניות מתובל
ואותה כמות של מים
ההכנה:
לערבב את הבשר הטחון עם הגזר,קישוא, שום, בצל, פטרוזליה, כוסברה, הביצה, והתבלינים (מלח ,פלפל)
להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה,
למלא את הקנולי מהתערובת ולהשכיב בתבנית
להכנת הרוטב:
לערבב את הרסק עם מלח ,פלפל, והמים לשפוך מעל כל הקנולי
(הרוטב אמור לחסות את כל הקנולי כדי שיוכל להתבשל ברוטב.
אם אין מספיק צריך להוסיף מים .
לחסות את התבנית בנייר כסף ולאפות ב180- 200 מעלות עד שזה מוכן בערך 40 דקות .
ובתאבון!
מתכונים נוספים:
כנפיים בצילי
מתכון לחזה עוף מוקפץ
עוף בחרדל ודבש
קציצות עוף ברוטב עגבניות
חזה עוף בחרדל ודבש
|