הרעיון נלקח מתוך אחד המתכונים הבשריים, עם מעט פרשנות אישית... תהנו :)

קנולי במילוי בשר:

מצרכים:

חבילת קנולי 

חצי קילו בשר טחון

מלח לפי הטעם

1 קישוא בינוני מגורד

1גזר גדול מגורד

2- 3 שיני שום טחונות

1בצל גדול קצוץ דק

1 ביצה

אפשר קצת פטרוזיליה או כוסברה קצוצים

לרוטב:

500 גרם רסק עגבניות מתובל

ואותה כמות של מים

ההכנה:

לערבב את הבשר הטחון עם הגזר,קישוא, שום, בצל, פטרוזליה, כוסברה, הביצה, והתבלינים (מלח ,פלפל)

להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה,

למלא את הקנולי מהתערובת ולהשכיב בתבנית 

להכנת הרוטב:

לערבב את הרסק עם מלח ,פלפל, והמים לשפוך מעל כל הקנולי 

(הרוטב אמור לחסות את כל הקנולי כדי שיוכל להתבשל ברוטב. 

אם אין מספיק צריך להוסיף מים .

לחסות את התבנית בנייר כסף ולאפות ב180- 200 מעלות עד שזה מוכן בערך 40 דקות .

                                                                           

                                   ובתאבון!

מתכונים נוספים:

כנפיים בצילי

מתכון לחזה עוף מוקפץ

עוף בחרדל ודבש

קציצות עוף ברוטב עגבניות

חזה עוף בחרדל ודבש