פנקייק
חומרים:
2 כוסות קמח תופח / 2 כוסות קמח ו - 2 כפיות אבקת אפיה
אם תרצו להכין פנקייק בריאותי ומשביע יותר - תוכלו להשתמש בקמח מלא לאפיה, הפנקייק יצא אמנם שחום יותר, אבל טעים לא פחות!
2 כפות סוכר
רבע כפית מלח
4 ביצים שלמות
2 כוסות חלב קר
50 גר’ חמאה מומסת או בלו בנד
שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
שמים בקערה את הקמח, סוכר, מלח והביצים - טורפים ומוסיפים לאט
לאט את החלב, חמאה מומסת/ בל בנד וסוכר וניל עד שהתערובת אחידה.
מורחים מחבת במעט חמאה ומחממים על חום בנוני - יוצקים מהבלילה עד שמתקבל
עיגול בקוטר של 12 ס"מ.
הופכים כשעל הפנקייק נוצרים ומופיעים חורים כמו של ספוג לא נוזלי
הופכים עם יעה שטוח ובעדינות - טיגון הצד השני אורך פחות זמן.
יש מגוון של חומרי אפיה באתר של סוגת שתוכלו להשתמש בהם, גם מבחר של מתכוני מאפים מיוחדים שיכולים לשדרג את המאפה שלכם!
בתאבון!!!
בקלוואה
|