קנולי במילוי ירקות.
יש הרבה מתכונים באינטרנט על קנולי, אבל יש רק מתכון מנצח אחד - וזה מתכון קנולי במילוי ירקות.
חבילת קנולי (או פחות)
1 בצל גדול
2קישואים
2 גזר
פטריות מקופסת שימורים או טריות.
אבקת מרק פטריות,
אופן ההכנה:
לחתוך את כל הירקות לחיתוך קוביות קטן כמו קרוטונים
לטגן את הבצל הקישוא הגזר והפטריות ביחד עד שזה יהיה רך.
להוסיף מלח פלפל וקצת אבקת מרק פטריות
אפשר ביצה.
לערבב לחכות שזה יתקרר ואז לעבודה.
לרפד תבנית (פירקס) או של תנור בנייר אפיה
למלא כל קנולי בנפרד מהתערובת עד שזה יהיה מלא ,
להשכיב בתבנית המרופדת,
להכנת הרוטב:
שימו בקערה 5- 6 כפות גדושות ומלאות אבקת מרק פטריות
שימו מעל זה כמות של בערך קומקום מלא מים רוטחים ותערבבו.
עכשיו יש לכם רוטב (לא צריך לבשל כי זה יעבור בישול בתנור.)
שפכו את הרוטב מעל כל הקנולי.
הרוטב אמור לכסות את כולם ,
לכסות בנייר כסף!
הכיסו לתנור ל 20 דקות או עד שזה רך .
טיפ. להפוך את הקנולי בתנור באמצע האפיה.
וזהו זה מוכן בתאבון !!!
למתכונים נוספים:
אורז מוקפץ עם ברוקולי וקשיו
מרק קוסקוס עם פול וירקות
בטטות אפויות
לחוח תימני
פסטה ברוטב עגבניות
פתיתים לילדים
קינואה מתוקה בגזר וסילן
קינואה עם ירקות
קישוא מוקפץ
רוטב לפסטה עם פטריות
כוסמת
פלפל ממולא באורז
|