מרק עגבניות קר
1 קילו עגבניות טריות חצויות
1 פלפל אדום פרוס גס
2 שיני שום קלופות
2 מלפפונים קלופים חתוכים
1 כפית טבסקו
1/2כוס שמן זית זך
1 כפית רוטב סויה
1 כפית מלח גס
1 כפית רוטב ווסצ'סטר
אופן ההכנה:
1. מעבירים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת נוזל חלק ואחיד.
2. לאחר מטוחנים הכל מעבירים את המרק דרך מסננת דקה כדי לקבל מרקם חלק
3. לאחר מכן מצננים את המרק לפחות כשעה במקרר.
הצעת הגשה:
ניתןו להגיש ליד2 צנימים ומעט חמאה
|