מתכון של לחם ממולא בגבינות ורוטב עגבניות
מצרכים:
1 לחם עגול
4 עגבניות טריות ואדומות מאוד
1 כף גדושה רסק עגבניות
מעט סחוג ,שום ,פלפל ומלח,
2 כפות גבינת שום שמיר
מעט חמאה
מעט פטרוזיליה
גבינה צפתית ,גבינה בולגרית,וגבינה צהובה -יש לגרד את כל הגבינות ולערבב לעיסה אחת
אופן ההכנה:
חתכו את המכסה של הלחם העגול והניחו אותו בצד,
הוציאו את תוכן הלחם אבל השאירו מעט
רפדו את לחם מבפנים במעט חמאה ואפו מעט
אחכ שימו בנדיבות גבינת שום שמיר
ערבבו את העגבניות +הרסק +הפטרוזיליה וכל התבלינים,אפשר לשנות מעט לפי הטעם,,
והשפכו בתוך הלחם, חממו כעשר דקות בתנור שחומם מראש ל180%
לאחר מכן שימו את המכסה של הלחם והמשיכו בחימום,עד שתקבלו מרקם קריספי מבחוץ,,בתאבון
כשמוציאים מהתנור פותחים את המכסה שמים את הגבינות המגורדות וסוגרים.